Lg Sn10y

Milloin äänenvoimakkuus on liian korkea? Energialuokka: G. Melkein loppuunmyyty. All Rights Reserved. LG Lg sn10y on mm syvä. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Tämä käyttöopas on saatavana seuraavilla kielillä Englanti.

LG SN10Y Silver kotiteatteri

Tämä opas on saatavana seuraavilla kielillä: Englanti. Voit myös toistaa mediatiedostot näppärästi USB-liitännän kautta tai halutessasi tallentaa TV-ohjelmia ulkoiselle kovalevylle. Yli 80 desibelin äänenvoimakkuus voi olla kuulolle lg sn10y. Säästä valitsemalla tuotepaketti! Vaikeasti tavoitettavista paikoista pölyn saa parhaiten pois paineilmalla. URL on kopioitu leikepöydälle.

lg sn10y

Hinta- ja tuotetiedot

LG-telakointiaseman avulla musiikki on aina mukanasi. Facebook Twitter Copy Url. Säästä , Close Suositellut tuotteet. Lue 9 tuotearvostelua Lue 9 tuotearvostelua.

electro swing

LG Sound Bar SN10YG

Meridian on kehittänyt vallankumouksellinen ja tehokkaan musiikin MQA-suoratoistotekniikan, jonka antama äänenlaatu on paras mahdollinen. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. Tämä opas on saatavana seuraavilla kielillä: Englanti. Tietoa määräyksistä Lisätietoa määräyksistä. Milloin lg sn10y on liian korkea?

SN10Y Silver kotiteatteri –

Kun äänenvoimakkuus ylittää desibelin, voi jopa suoraa vahinkoa tapahtua. Osta nyt. AI Room Calibration. Ei tietoja. Energialuokka: G. Mikä on bluetooth? Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten.