Lg Sn9yg

Ladataan hintagraafia. Halvin: Verkkokauppa. LG-stereosarjan avulla yhdistät kotisi LG audiolaitteet yhdeksi suureksi orkesteriksi ja voit itse vain heittäytyä äänen vietäväksi. Kannattaa vinkata Lg sn9yg liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Plus Miinus. Kaukosäätimen paristojen lukumäärä 2.

LG Sound Bar SN9YG

Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Takaisin sivun alkuun. LG-stereosarjat tuovat kotiisi konserttisalin tuntua ja vievät keskelle ennennäkemätöntä äänentoistokokemusta. Tuotteella ei OLE vielä yhtään arvostelua. Rajoitettu määrä myyntiä. Käyttöehdot Palaute.

lg sn9yg

Tekniset tiedot

Subwooferin syvyys ,8 mm. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Dräger Alcotest , alkometri. Meridianin johtavat tekniikat. Ei tietoja. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

i13 pro max

LG K – Tuotetiedot |

Ominaisuudet Tuotteen väri Musta. Xbox Series X, pelikonsoli. Ääni Äänilähdön kanavat 5,1. Alin hinta. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa.

LG SN9YG soundbar äänijärjestelmä, hinta €

Koti ja ydinperhe. Virtuaaliavustaja Google Assistant. Bluetooth-versio 5. Tuotenimi SN9YG. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Katsotuimmat Kotiteatterit alk. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta.