Lian Li Pc-tu150 Tg

Tuuletin asetettiin pöydälle pystyasentoon puhaltamaan pöydän pinnan suuntaisesti ja asetimme desibelimittarin noin kymmenen senttimetrin päähän tuulettimen moottorista yläviistoon tuulettimen sivulle, jottei ilmavirta itsessään vaikuttaisi merkittävästi tulokseen. Ohuet alumiinipaneelit jäävät hieman kuperaksi paikalleen asennettuna ja kylkipaneelien pitkien sivujen keskialueita painaessa alumiini painuu sisälle havaittavasti. Näistä lian li pc-tu150 tg voi jättää asennuksen jälkeen ymmärrettävästi pois kotelosta. Takaa on nähtävissä myös kuinka paljon tilaa TU jättää emolevyn yläpuolelle. Tulokset ovat suuntaa antavia, sillä erilaisten tuuletinten myötä täysin suora vertailu on haastavaa. Kotelo onkin rakennemateriaaliensa seurauksena suhteellisen kookkaasta noin 23 litran tilavuudestaan huolimatta huomattavan kevyt vain 3,6 kilogramman painollaan. Tuulettimissa oli myös varaa asettaa ne tarvittaessa kovemmalle melun kustannuksella, jos pienoinen lämpötiladun tavoitteleminen on tarpeen.

Lian Li TU150, kotelo

Kotelotestien kannalta on keskeistä, lian li pc-tu150 tg näytönohjaimen cooleri ei puhalla lämmintä lian li pc-tu150 tg kotelon ulkopuolelle, vaan puoliavoimena jättää ainakin osan lämmöstä kotelojäähdytyksen hoidettavaksi. Tässä on esimerkiksi käytetty mm:n pituista ATX-virtalähdettä toiseksi ylimmässä kiinnityspaikassa ja piuhat ovat mahtuneet vielä ihan hyvin. Prosessorin lämpötilat nousivat yhden 80 mm:n takatuulettimen kanssa noin 91 asteeseen ollen huomattavasti NZXT:tä tai Node lämpimämpi, mutta kuitenkin selvästi viileämpi kuin TU ilman tuulettimia. Alumiinipaneelien käyttö ja kotelon omaperäinen hieman kovera muotoilu erottuvat edukseen suhteellisen perinteisen näköisten kilpailijoiden rinnalla, minkä lisäksi erityisesti vaihtoehto puiselle kattopaneelille tuo koteloon selvästi omintakeista ilmettä. Prosessori asetettiin peruskellotaajuuksilleen 3,4 GHz:n tasolle 1,05 voltin jännitteellä, jotta se tuottaisi hallittavan määrän lämpöä pienen coolerin jäähdytettäväksi.

lian li pc-tu150 tg

Tilbud hos butikker

Referenssikorttina sen korkeuden ja paksuuden pitäisi molempien olla riittävän pieniä. Varsinais-Suomi Myydään. Kasausohjeiden lisäksi vihkonen esittelee erilaisia kokoonpanoja valmistajan mukaan optimaalisilla järjestelyillä ja antaa ohjeet pölysuodatinten irrottamiseen puhdistamista varten. Testiin saapunut yksilö edustaa harmaata värivaihtoehtoa. Kotelon ohella pakkauksesta löytyy ohjekirja ja pienempi pahvipakkaus, joka sisältää molemmat kattopanelivaihtoehdot sekä tarvittavat ruuvit ja neljä nippusidettä. Kylkien lisäksi myös katto ja etupaneeli ovat alumiinisia ja nojaavat täysin työkaluttomaan push-pull-pinnejä hyödyntävään kiinnitykseen, minkä myötä kotelon aukaiseminen sisätiloihin pääsyä varten onkin erittäin helppoa. Corsair Crystal Series X.

korrek pro tfc kokemuksia

Kotelot, Komponentit, Tietokoneet ja lisälaitteet, Koko Suomi,

Lasikylkisessä versiossa kotelon ylälaita on kuitenkin piilotettu mustan paneelin taakse, jolloin virtalähteen mahdollisesti rumat kaapelit piiloutuvat lopulta suhteellisen helposti. Palautetta sivustosta. Teräksinen etupaneeli puolestaan luottaa täysin ruuvittomaan ratkaisuun ja sen irrottaminen tapahtuu vetämällä alalaidasta. Dräger Alcotestalkometri. Era ITX:n suhteen tuloksissa osoittautui yllättäväksi ritiläkaton suhteellisen mitätön lian li pc-tu150 tg lämpötiloihin kiinteään puukattoon verrattuna. En ota kantaa arvostelun sisältöön, mutta tuosta Fractalin ERAn puisesta kattopaneelista tuli mieleen, miksi ihmeessä puuta ei käytetä enempää kalliimpien koteloiden materiaalina. Era ITX:n kylkipaneelien takaa paljastuu suhteellisen tiiviisti pakattu sisusta, joka poikkeaa ensisilmäyksellä tornikoteloiden tutusta ulkonäöstä, mutta paljastuu lähemmän tarkastelun jälkeen moni tavoin perinteiseksi rakenteeksi.

Vertailussa mini-ITX-tornikotelot Lian Liltä, NZXT:ltä ja Fractal Designilta –

Palautetta sivustosta. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Asus kotelo. Rungon ja etupaneelin väliin jää noin kolme senttimetriä syvä tila, jonka kautta etutuuletin ottaa ilmaa. Vertailun muiden osapuolten tavoin myös Era ITX nojaa kylkipaneeliensa kiinnityksessä työkaluttomuuteen. Tämä on erityisen harmillista ottaen huomioon kotelon suhteellisen suuren korkeuden. Käytännössä tämä ei haittaa normaalissa käytössä kotelon ollessa paikallaan, mutta se asettaa omat epäilykset paneelien kestävyydelle esimerkiksi kuljetuksen aikana.