Lipo 2s 4500mah

Elektroniikka: Myymillämme elektroniikkatuotteilla on normaali vuoden takuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Maverick varaosat. Vastaanotinakku mAh, LiFePo4, 6. Ilman sähköpostilla tehtyä ennakkotietoa olevia takuutapauksia varastomme ei ota vastaan. Tilaa EuroRC:n viikottainen uutiskirje.

2S LiPo Akut

Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Kaikissa tuotevaihto tapauksissa on tärkeää, että olette aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] niin opastamme lipo 2s 4500mah vastaamme kysymyksiinne tarpeentullen. Tekstuurimaalit ja Dioraama aineet. Maaliruiskut ja tarvikkeet Maaliruiskut. Varastoltamme on myös mahdollista noutaa tuotteet. Aloittelijan pienoismalli laivat. Radiotoiminta-ohjattavat Dronet Pienet dronet ilman kameraa.

lipo 2s 4500mah

yhteystiedot asiakaspalveluun

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Maksutavat Hyväksymme tilattujen tuotteiden maksamisen luottokortilla, verkkopankkimaksuna, Paypalin kautta, ennakkomaksuna tilisiirto tai postiennakolla. Mikrokokoiset RC-autot. Takuukäytännöt Takuuasioissa OLE aina ensimmäisenä yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected]. Tamiya spraymaalit lentokonemalleille. Verkkosivuiltamme tuotteen tiedot avaamalla löydät kyseisen tuotteen saatavuuden. Hobbylinna Tarjouksessa Uudet tuotteet Tuotemerkit Haluatko kanta-asiakkaaksi.

denon home 150 manual

Lipo-akut autoihin –

LRP varaosat. Kaikki tuotteet Heti varastosta Tarjoustuotteet. Truggyt ja Stadion Truckit. Aloittelijan pienoismallit Aloittelijan pienoismalli lentokoneet. Hobbylinna Tarjouksessa Uudet tuotteet Tuotemerkit Haluatko kanta-asiakkaaksi. Diorama lisukkeet.

Team Corally Sport Racing 50C LiPo Battery mAh V Round 2S Stick T-Plug |

Peruslaturit ja muut. Huina Models. Hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja olen vähintään 16 vuotias. Monster RC-autot. Tarvittaessa voit käyttää myös adapteria. RC-autojen tarvikkeet ja varaosat RC-autojen autonrenkaat ja vanteet.