Liqui Moly Venttiilien Puhdistusaine

Sä Jos ei niistä OLE hyötyä, tuskin on haittaakaan. Katso lisää. Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeasetukset Säännöt. Tunnistaako kukaan, kenes Tämäkin aine puhdistaa ihan hyvin.

Venttiilien puhdistusaine 150 ml LIQUI MOLY

Seuraava kysymys sitten kuulukin, voidaanko ajan saatossa likaantunut polttoainejärjestelmä puhdistaa riittävän hyvin sitä purkamatta? Parantaa polttoaineen säilyvyyttä ja suojaa sitä muutoksilta ja hapettumiselta. Kokeilimme, miten nämä aineet pelkästään kykenisivät liottamaan suuttimiin pinttynyttä patinaa. Autosähkö ja elektroniikka Autosoittimet ja autostereot Autokaiuttimet Autovahvistimet Autohifin kaapelit ja tarvikkeet Autoelektroniikka Akut ja akkutarvikkeet Sisätilanlämmittimet liqui moly venttiilien puhdistusaine tarvikkeet Polttimot ja ajovalot Lisävalot ja tarvikkeet Autosähkö Mittarit ja tarvikkeet Sähkölaitehuollot Katso kaikki. Siihen myös perustuvat niiden mainoslauseet.

liqui moly venttiilien puhdistusaine

Lähetä omat kommenttisi

Toimenpiteen valmistelu Toimintaohje kaikissa kuluttajille myytävissä tuotteissa näyttäisi olevan sama: pullollinen ainetta noin ml lisätään noin 50—70 litraan bensiiniä, mikä määrällisesti vastaa tavallisen henkilöauton täyttä tankillista. Samalla saataisiin parempi käsitys eri aineiden tehoista ja lian irrotuskyvystä. Epäpuhtaudet ovat tunnetusti myrkkyä moottorin toimivuudelle. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta. Autosähkö ja elektroniikka Autosoittimet ja autostereot Autokaiuttimet Autovahvistimet Autohifin kaapelit ja tarvikkeet Autoelektroniikka Akut ja akkutarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Polttimot ja ajovalot Lisävalot ja tarvikkeet Autosähkö Mittarit ja tarvikkeet Sähkölaitehuollot Katso kaikki. Sä

arabia vanhat astiat

Bensiinin lisäaineet

Turboahdin- ja katalysaattoritestattu. Tilaa uusi. Tilaa Kippari- ja Vene-lehden yhteinen uutiskirje. Jos moottori kärsii edellä luetelluista oireista, ovat puhdistamisen välittömät seuraukset parantunut käynti ja usein myös parantunut polttoainetalous, ja sen myötä pienentyneet päästöt. JavaScript seems to be disabled in your browser. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta. Fiche de données de FR.

MotorMarket | Venttiilien puhdistusaine ml Liqui Moly

Jos olet yli vuotias, voit lukea palstaa ja osallistua keskusteluun. Polttoaineena käytettiin erikoispuhdistettua pienmoottori- eli alkylaattibensiiniä. Venttiilien puhdistusaine. Parantaa moott Yleensä niihin suhtaudutaan huolettoman varauksellisesti. Siihen myös perustuvat niiden mainoslauseet. Huolehtii moottorin optimaalisesta tehosta.