Lite Mi 10

Myös kuvien tärähtäminen on vähäisempää yökuvaustilan kootessa kuvat useammasta otoksesta yhden pitkän valotusajan sijaan. Jatka ostoksia. Juha Kokkonen. Puhelimen ollessa kylmänä myöskin näytönalainen sormenjälkilukija tuntui toimivan ongelmitta sekä kamerassa oli mahdollista käyttää salamavaloa. Henkilökohtaisesti tykkään kameran monipuolisista muokkausasetuksista, joita vain harvat älypuhelinvalmistajat lite mi 10 päivänä tarjoavat.

Testissä Xiaomi Mi 10 Lite 5G

Suorituskykytesteissä puhelin laitetaan jatkuvasti koville, eikä käyttö vastaa ollenkaan normaalia käyttöä. Lisää ostoskoriin. Sovellusvalikon tausta on myös mahdollista säätää käyttäjän mieltymyksien mukaiseksi väriä ja läpinäkyvyyttä vaihtelemalla. Tulemme tutustumaan puhelimen rakenteeseen, näyttöön, kameroihin ja lite mi 10 ominaisuuksiin sekä tarkastelemme puhelimen akun latautumisnopeutta sekä pakkaskestävyyttä. Valitettavasti sormenjälkilukijan animaatiota ei OLE mahdollista kokonaisuudessaan poistaa.

lite mi 10

Tuote-esittely

Xiaomi Mi 10 Lite 5G:n takakamerat sijaitsevat vuoden trendeihin hyvin istuvassa suhteellisen suurikokoisessa kamerakehyksessä takakuoren vasemmassa yläkulmassa. Otimme kuitenkin testijakson aikana yhden testikuvan, jonka perusteella puhelin pystyy tunnistamaan kuvattavan kohteen ääriviivat hyvin ja taustasumennus on hyvä. Ero noiden välillä on kuitenkin vaihdellut suuresti, eikä siitä mitään tarkkaa johtopäätöstä näin vähillä testeillä voi vetää. Toki esimerkiksi sovelluksien käynnistyminen ei ollut yhtä nopeaa kuin monilla huippuluokan älypuhelimilla, mutta se annettaneen anteeksi keskihintaiselle puhelimelle. Videokuvan osalta Mi 10 Lite 5G pystyy käyttökelpoiseen jälkeen. Kuvanjäljeltään yökuvaustila eroaa perustilasta jopa yllättävän miedosti.

black ops 4 wikipedia

Testissä Xiaomi Mi 10 Lite 5G – Todella hyvä 5G-puhelin eurolla – SuomiMobiili

Ultralaajakulmakameran videokuvaus rajoittuu p 30 FPS -tasolle ja mukailee kuvanlaadultaan kyseisen lite mi 10 valokuvia. Minulla on ollut tiedossa, että 5G käyttää 4G-verkkoa uploadissa mutta yllätyksenä tuli, että 5G:llä jäädään 4G:n upload nopeuksista. Mielenkiintoisen kamerasovelluksesta tekee sen varsin monipuolinen muokattavuus. Valitettavasti 5G-yhteyksien vaikutusta akunkestoon ei suuremmin päästy todentamaan testijakson aikana, sillä testit suoritettiin pääasiassa 4G-verkkojen ulottuvilla. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Kirjoittanut Eero Salminen. Puhelimeen on esiasennettu suhteellisen paljon valmistajan omia sovelluksia, joita käyttäjän ei OLE mahdollista poistaa, mikä on aina pienoinen pettymys.

Testissä Xiaomi Mi 10 Lite 5G –

Xiaomi Mi 10 Lite 5G:n manuaalitilassa on mahdollista vaihtaa puhelimen kolmen kameran välillä pääkamera, ultralaajakulma ja makro. Hidastelut selittynevätkin käyttöliittymän mahdollisilla hiomattomuuksilla, sillä muut vastaavan teholuokan piireillä varustetut puhelimet ovat toimineet testijaksojen aikana moitteetta. Tuote on lisätty toivelistalle. Virtaa järjestelmäpiirille tuo suhteellisen tavanomaisen kokoinen mAh:n akku, joka ei varsinkaan 5G-puhelimelle Object Linking and Embedding erityisen suuri, vaikkakin se on nimelliset 45 mAh suurempi kuin OnePlus Nordin akku. Xiaomi Mi 10 Lite 5G -puhelimessa ultralaajakulmakameran tarkkuus yltää 8 megapikselin tasolle ja sillä pystyään taltioimaan kuvia asteen kuvakentällä. Yksi Xiaomin puhelimien valttikorteista on ollut jo pitkään monipuolinen manuaalitila, joka löytyy myös uusitusta kamerasovelluksesta. Käytännössä paketti muistuttaa mustaa versiota Xiaomi Mi n paketista.