Logitech Brio Web Kamera

Ilmainen vakiotoimitus tilauksiin, joiden arvo on vähintään EUR Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Kiinnitettävä suojasuljin.

Logitech Brio

Bluetooth -kuulokemikrofoni, jonka avulla työskentelet missä vain — siinä on logitech brio web kamera äänenlaatu, mikrofonin mykistys varresta kääntämällä ja langaton Qi-latausominaisuus. Infrapunatunnistintekniikka Windows-käyttöjärjestelmää varten SDK saatavilla sovellusintegrointia varten. Logi Tunen muokattavien suodattimien, lävistäjän suuntaisen kuva-alan ja muiden toimintojen avulla, voit päättää itse miltä näytät. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Osta myydyimmät jalosteet yhdessä paketissa ja säästä Hanki Brio ja Litra Glow -pakettisi, joka on saatavilla vain osoitteesta Logitech. Logi Tune -tietokonesovellus helpottaa tiettyjen mallien, kuten Brion, henkilökohtaista laitehallintaa ja mukauttamista.

logitech brio web kamera

Tuotteen ominaisuudet

Lue 3 tuotearvostelua Lue 3 tuotearvostelua. Rekisteröi tuote. Ota yhteyttä Etkö vieläkään OLE saanut vastausta? Logitech BRIO 4K Stream Edition Ominaisuudet: 4K-ultrateräväpiirtoiset videopuhelut jopa x pikseliä 30 fps 2K-WQHD videopuhelut jopa x pikseliä 30 fps p-täysteräväpiirtoiset videopuhelut jopa × pikseliä 30 tai 60 fps p-teräväpiirtoiset videopuhelut jopa × pikseliä 30, 60 tai 90 fps 13 megapikselin tunnistin ja kaksiytiminen videosuoritin 4K2K-lasiobjektiivi F 2. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Sony WHXM4, kuulokkeet. Plug and play -liitäntä Universal Serial Bus-A:lla.

aurinkopaneeli kännykkälaturi

Logitech Brio 4K Stream Edition, halvin hinta €

Tarkennustyyppi: automaattinen tarkennus. Brio-kamerassa on kaksi kiinteää pallokuvioista mikrofonia, jotka vaimentavat hälyä. Suuret kuvataajuudet soveltuvat erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan hidastuksia tai erittäin sujuvaa videosuoratoistoa. Jos logitech brio web kamera täydellisen rintakuvarajauksen, valitse lävistäjältään 65 asteen kuva-ala. Olitpa hämärässä, suorassa auringonvalossa tai ulkona kirkkaassa vastavalossa, RightLight 3 ja HDR-tekniikka säätävät kuvaa aina niin, että tärkein kohde näkyy kirkkaimmin: sinä itse.

Logitech BRIO -verkkokamera ultrateräväpiirtoisella 4K-videokuvalla ja HDR-ominaisuudella

Kehittynyt vastamelutekniikka taas auttaa yhteistyötä pitämällä taustamelun loitolla. Scandinavian Photo. Ilmainen vakiotoimitus tilauksiin, joiden arvo on vähintään EUR Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.