Logitech Brio Webkamera

Tuotenumero Brändi Logitech Valm. Katso vain Brio Stream -linssiin ja olet sisällä. Kameran jopa 90 fps:n kuvataajuus tarjoaa poikkeuksellisen virtaviivaista ja tasaista videosuoratoistoa. Kiinnitettävä suojasuljin. Näytä usein kysytyt kysymykset.

Logitech Brio 4K Stream Edition

Voit asettaa BRIO-web-kameran sinne missä se toimii parhaiten: kiinnittää pöytänäyttöön tai kannettavan näyttöön tai asettaa sen pöydälle säädettävän pidikkeen tai oman kolmijalkaliitännän avulla. Suuret kuvataajuudet soveltuvat erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan hidastuksia tai erittäin sujuvaa videosuoratoistoa. Oheislaitteet Web-kamerat Tuote Jopa 5x. Logitech Brio -web-kamera yrityskäyttöön.

logitech brio webkamera

Tuotteen kuvat ja videot

Laitteistoalan asiantuntemuksemme ja XSplitin johtavien lähetysohjelmistojen yhdistämisen tuloksena on monipuolinen verkkokamera, joka on ihanteellinen kaikenlaisen sisällön suoratoistoon. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Rightlight 3 HDR:llä tuottaa tarkan kuvan erilaisissa valaistusolosuhteissa, aina himmeästä valaistuksesta suoraan auringonvaloon. LogiTech

hankook 235 50 r18 97v

Logitech 4K Pro -verkkokamera, mukana HDR ja RightLight 3

Logitechin Brio Streamilla keskustelut kuulostavat aina luonnollisilta ja selkeiltä. Hobby Hall. Ultrateräväpiirtoinen 4K-videokuva näyttääjokaisen piirteesi ja ilmeesi pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Infrapunatunnistintekniikka Windows-käyttöjärjestelmää varten SDK saatavilla sovellusintegrointia varten. Salasanan kirjoittaminen Windows 10 -tietokoneella on mennyttä aikaa.

Logitech Brio 4K Stream Edition, halvin hinta €

Käytön aloittaminen. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Aravalainat. Instax Mini Film. Kehittynyt vastamelutekniikka taas auttaa yhteistyötä pitämällä taustamelun loitolla. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet.