Logitech Cam C922

Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Sulje ikkuna. Tyyppi: Esitys ja konferenssi. Kuva-ala lävistäjän suunnassa. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Cn mukana tulee kolmen kuukauden Logitech cam c922, jolla saat käyttöösi kaikki XSplit Broadcasterin ja XSplit Gamecasterin monipuoliset toiminnot. Mikrofonin kantama : enintään 1 m.

Logitech C922 Pro Stream

Melua vaimentava mikrofoni. Ammattilaisten arvostelut: 13 arvostelua. Voit suoratoistaa haluamaasi sisältöä p-täysteräväpiirtokuvalla, jonka kuvataajuus on 30 kuvaa sekunnissa, tai huippunopealla p-teräväpiirtokuvalla, jonka kuvataajuus on 60 kuvaa sekunnissa. Sillä voi lähettää suoraa videokuvaa ilman viiveitä tai häiriöitä. Apu ja tuki. Sisältää kolmen kuukauden ilmaisen XSplit Premium -käyttöoikeuden. Lue 15 tuotearvostelua Lue 15 logitech cam c922.

logitech cam c922

Logitech C922 Pro Stream -web-kamera

Hinta on korkea mutta laadukasta kuvaa esim Streamaukseen ja videopuheluihin ilman ”halppis” kameroiden kuvan päivitys viivettä ja pikseli mössöä. Hobby Hall. Ammattilaisten arvostelut: 4 arvostelua. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Yhteensopivuus: Windows® 8 tai uudempi MacOS Pyydä tukea. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

gu9 hue

Logitech HD Pro Webcam C () yrityksille | Atea eShop

Tuotekoodi: Lue 15 tuotearvostelua Lue 15 tuotearvostelua. Logitech cam c922 mitä vain haluat p-tarkkuudellajossa on 30 kuvaa sekunnissa tai sujuvalla p-tarkkuudella 60 kuvaa sekunnissa ilman viivettä tai häiriöitä. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Teräväpiirtoinen automaattitarkennus ja valaistuksen korjaaminen hienosäätävät valaistusta ja tuottavat veitsenterävän teräväpiirtokuvan missä tahansa olosuhteissa — näytät siis aina hyvältä suoratoistolähetyksessä.

Logitech C Pro Stream p -verkkokamera ja Capture-ohjelmisto

Tuotekoodi: Kameran tarkkuus megapikseleinä : 3. Hobby Hall. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Arvioitu saapumisaika