Logitech Conferencecam

Käyttöehdot Palaute. Otat sen helposti ja nopeasti käyttöön toimiston tai neuvotteluhuoneen pöydällä. Etsi jälleenmyyjä. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Xbox Series X, pelikonsoli. Päivitetty

Logitech ConferenceCam Connect -web-kamera yrityskäyttöön

Kätevä, kannettava, Connect — sisäinen ladattava akku mahdollistaa kolmen tunnin videoneuvottelun tai jopa 15 tunnin äänineuvottelun. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Takuu Jos et OLE täysin tyytyväinen logitech conferencecam, haluamme korjata asian. Nelinkertainen zoomi ja veitsenterävä optiikka varmistavat, että kaikki tilassa logitech conferencecam selkeästi. Ladataan hintagraafia. Logitech Conferencecam Connect.

logitech conferencecam

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Siirry Valmistajat. Svenska Ohjeita. Siro laite on helppo kuljettaa mukana ja asentaa käyttöön sinne, missä töitä kulloinkin tehdään. Johdollinen, langaton. Halvin: Dustin. Logitech Conferencecam Connect. Connect vie pöydältäsi tilaa vain 75 millimetrin 3 tuuman leveydeltä ja mahtuu näin ollen minne tahansa.

huawei mate 29 lite

Logitech ConferenceCam Connect – Pienet neuvottelunurkkaukset ja kotitoimistot

Tuotteen laatu. Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme. Otat sen helposti ja nopeasti käyttöön toimiston tai neuvotteluhuoneen pöydällä. Kerro meille sivun osoite, logitech conferencecam linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.

Logitech ConferenceCam Connect kokouskamera, hinta €

Voit muodostaa langattoman yhteyden ConferenceCam-laitteeseen ja peilata esityksiä, laskentataulukkoja, videoita tai Internet-sisältöä mobiililaitteen näytöltä TV-näyttöön. Tekniset tiedot. Lue 2 tuotearvostelua Lue 2 tuotearvostelua. Tuiki tärkeä vaimennuspainike pysyy joka tapauksessa koko ajan ulottuvillasi. Hintakehitys Korkein hinta. Vähän tilaa vievä malli ja moottoroitu, kasvojen korkeudella oleva kamera — BCC on luotu erityisesti pienille ryhmille. BCC tarjoaa laajakaistaäänen kaksisuuntaisesta kaiutinpuhelimesta ja teräväpiirtovideon moottoroidusta kamerasta.