Logitech G Pro Kytkimet

Rekisteröi tuote. Testasimme pelihiirien trendin aallonharjalla ratsastavan Model O:n — paljastui täyden kympin tuotteeksi Testit 8. Vaikka kytkimet ovat spekseiltään hyvin lähellä toisiaan, ruskeilla kytkimillä näppäinäänet jäävät huomattavasti hiljaisemmiksi. Microsoft Edge – Keskustelu. Siinä mielessä testituote on erikoinen — väittäisin, että harva haluaa edes sekoittaa kytkimiä.

Testi: Logitech G Pro X -pelinäppäimistö – Nosta kytkintä ja vaihda uusi tilalle

Ruskeat kytkimet takaavat vahvemman, mutta hiljaisen mekaanisen vasteen. Tässä tapauksessa vaihdettavuus ei Object Linking and Embedding kuitenkaan aivan itsestäänselvyys. Vika ei ollut niinkään tekninen vaan enemmänkin fyysinen. Kokonaisuutena G Pro X on erittäin miellyttävä näppäimistö. Näppäimistön kallistuskulmaksi on valittavissa kolme eri vaihtoehtoa.

logitech g pro kytkimet

Tuote-esittelyjärjestelmä

Heinäkuun alussa Logitech G julkaisi Pro ja Pro X -pelikuulokkeet ja vuorossa ovat samannimiset pelinäppäimistöt. Pyydä tukea. GX-kytkimet tukevat myös MX -näppäinhattuja eli näppäimistöön voi halutessaan vaihtaa kolmannen osapuolen näppäinhattusarjan. Näppäin jumittui pohjaan, kun painallus tapahtui väärästä kohdasta. Ongelmaa esiintyi myös Capslock-näppäimellä, mutta selvästi vähemmän. Valitse Clicky-, Linear- ja Tactile-palautetyyleistä haluamasi.

helppo pipo ohje

Mekaaninen Logitech G Pro X -pelinäppäimistö vaihdettavilla kytkimillä

Kirjaudu sisään tästä. Tuote toimitetaan postilaatikkoosi tai lähimpään Postin noutopisteeseen. Ammattilaistasoiset Clicky-kytkimet tuottavat kuuluvan naksahduksen ja sormenpäissä tuntuvan selkeän palautteen ja painalluksen. Kytkinten ja näppäinhattujen irrotustyökalu toimitetaan näppäimistön mukana. Naksahtava, tuntopisteellinen ja lineaarinen. Testijakson aikana asiaan toki tottui, mutta samalla vahvistui käsitys siitä, että tenkeyles-näppäimistö ei OLE oma juttuni.

Testi: Logitech G Pro X -pelinäppäimistö – Nosta kytkintä ja vaihda uusi tilalle –

Tilaa ja painoa on saatu alas jättämällä numeronäppäimet kokonaan pois. Tuolla summalla saa jo kaksi erillistä, todella hyvää mekaanista näppäimistöä. Myöskään ystävänikään eivät lämmenneet idealle kytkinten sekoittamisesta. Numeronäppäimistön puuttuminen kaventaa näppäimistöä varsin huomattavasti. Kirjaudu sisään tästä. Kun tilauksesi on lähetetty, saat meiltä sähköposti-ilmoituksen, joka sisältää seurantanumeron, jolla voit seurata tilauksesi tilaa. Toki kytkinten vaihtaminen on mahdollista kaikkiin mekaanisilla kytkimillä varustettuihin näppäimistöihin, muttei välttämättä helppoa.