Logitech G33

Sovellukset ja pelit. Takuu kattaa viat ja häiriöt. Meta Portal Go. Logitechin Gkuulokkeet saa logitech g33 jumalaiselta, jos niiden äänentoiston säätämiseen jaksaa panostaa. Sen sijaan HyperX:n laatikko aukeaa yhden tarran poistamalla. Harhaluoti oli tappaa pelaajan — vaaratilanteen pelastavana enkelinä suositut pelikuulokkeet.

Testissä Logitechin ja HyperX:n uudet pelikuulokkeet: Logitech G433 ja HyperX Cloud Alpha

Mikki päällä, Minni alla Molempien kuulokkeiden mikrofonit ovat ensiluokkaisia, ja ääni välittyy niistä erinomaisen kirkkaasti. Käytä Rift-kirjastoa Meta Quest 2:lla. Logitech G VR -pelikuulokkeet Quest 2:lle. HyperX:n muotoilussa ei OLE logitech g33 sitä hillittyä minimalismia mitä Logitechin kuulokkeissa nähdään, mutta kunnon pelimieshän ei tällaisista asioista välitä. Siirry pääsisältöön. Takaisin sivulle Lisävarusteet. Vertailun ja ominaisuuksien esittelyn lisäksi pyrimme selvittämään logitech g33 vielä sen, voisiko pelikuulokkeista olla muuhunkin käyttöön.

logitech g33

Hintavertailu

Edellyttää langattoman Internet-yhteyden ja Facebook- tai WhatsApp-käyttäjätilin. Stereoäänisellä kuulokkeella tarkoitetaan äänentoistoa, jossa käytetään kahta kaiutinta vasenta ja oikeaa sekä vähintään kahta äänikanavaa. Kummissakin kuulokkeissa mikrofonit ovat irrotettavat, joka on ratkaisuna kaikin puolin hyvä. G -pelinappikuulokkeet Tuotteet Peliäänentoisto G Tekniset tiedot. Väritykseltään ne ovat tuttua HyperX:n punamustaa linjaa, ja alumiininen rakenne tuntuu luotettavan vahvalta. Ne sulkevat ääntä pois maltillisesti, mutta eivät OLE aivan sataprosenttisesti suljetut, sillä niissä on takana portti 3,5 mm liittimelle.

aquasafe price

Logitech G -pelinappikuulokkeet mikrofonilla ja kahdella kaiutinelementillä

G on suunniteltu nimenomaan parasta pelikokemusta varten. Painomitat Kuulokkeiden logitech g33 johdon paino (fysiikka) : 19 g. Toisin kuin G, Cloud Alphan alumiininen struktuuri tuntuu vankalta ja luotettavalta. Sen sijaan jos säätäminen ei maistu, ovat noin sadan euron Cloud Alphat rautaiset peruskuulokkeet, joiden logitech g33 ei rajoitu niin paljon pelaamiseen kuin Logitechin luurit. Akullinen Meta Quest 2 Elite -hihna. Käyttöehtoja ja maksuja voidaan soveltaa.

Thermaltake Commander G33 TG ARGB Tower Box Punainen | Techinn

Jälkimmäisen ratkaisu erottelee todella hyvin onnistuneesti matalat äänet korkeista ja keskiäänistä, sillä toinen kammio toistaa pelkästään matalia ääniä, kun toinen keskittyy pelkästään korkeisiin ja keskiääniin. Kunnostettu Meta Quest 2. Irrotettavuuden ansiosta kuulokkeita voi käyttää ilman häpeää muissakin olosuhteissa kuin pelaamisessa. Upottaudu VR-maailmaan mukautetun pituisella kaapelilla ja sopivan pituisilla hihnoilla, kaksoislaiteohjainta hyödyntävällä pelaamiseen optimoidulla äänellä ja silikoninappikuulokkeilla, jotka ohjaavat äänen vain sinun korviisi. Logitech ja HyperX ovat tuoneet markkinoille uudet keskitason suljetut pelikuulokkeet, joiden peliominaisuuksia Muropaketti testasi sekä perinteisillä tapposimulaattoreilla että myös sellaisilla peleillä, joiden äänelliset ominaisuudet keskittyvät muuhunkin kuin aseiden ja räjähdysten ääniin. Meta Quest 2 -kantolaukku. Ruutukaappaukset ovat peräisin simuloidusta ympäristöstä.