Logitech G512 Gaming Software

Tehokas haamupainallusten ehkäiseminen takaa luotettavan hallinnan, kun annat useita pelikomentoja samanaikaisesti. G, mekaaninen pelinäppäimistö Käyttäjän dokumentaatio. Täydet toimintonäppäimet. Sivu: 1. Tee pelaamisesta helpompaa.

Logitech G512 käyttöohjeet

Täysi kirjo. Näppäimistön paino. Vain muutama vuosi sitten mekaaniset näppäimistöt olivat kuolleet lähes sukupuuttoon, sillä ne olivat kalliimpia, painavampia, isompia ja äänekkäämpiä kuin kumikaarellisissa näppiksissä. Kingston muistihaku. Svenska Ohjeita. Viimeaikaiset katsomasi tuotteet. Lue lisää Tuotteen tiedot.

logitech g512 gaming software

Kysymykset & vastaukset

Sivu: 1. Ei tuotteita, jotka vastaavat suodattimia Poista suodattimet ja yritä uudelleen. Säädettävä taustavalo. Viileän ulkonäön rikkoo valoshow, jonka ansiosta jokaisen näppäimen saa loistamaan haluttua RGB-väriä jota ohjataan Logitechin peliohjelmistolla. Näppäimistön mitat LxSxK. Näytön näytteenotin.

asus z490f gaming

Logitech G Lightsync – ohjelmoitava RGB-valaistus peleille

Tuotteen väri. Väriaalto keskeltä ulospäin 4. Ohjelmoitavat makrot. Tuote ID. Valitettavasti tämä sivu ei Object Linking and Embedding luettavissa mobiililaitteilla.

TESTISSÄ: Logitech G Carbon – Tarkk’ampujan näppäimillä

Tallenna näppäinkohtaiset RGB-valoprofiilit sisäänrakennettuun muistiin, ja voit käyttää niitä minkä tahansa koneen kanssa. Lentokonetasoinen alumiiniseos G on tehty uskomattoman lujasta ja kestävästä alumiini-magnesiumseoksesta, jonka ansiosta ulkoasu on pelkistetty ja samalla kauniin esteettinen. Painalluksen ääni lämmittää vanhan nörtin sydäntä. Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin. Kaikissa näppäimissä on oma valonsa, mutta valoshow on silti melko hillitty. Logitech G on ennennäkemättömän minimalistinen: näppäimet erottuvat mustasta oksidioitua alumiinia olevasta pohjasta.