Logitech Mx 470

Jos jonkin tuotteen hinta logitech mx 470 merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Nanovastaanotin Korkeus : Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Halvin: Hobby Hall. Ohuen profiilinsa ja pelkistetyn muotoilunsa ansiosta tämä hiiren ja näppäimistön yhdistelmä antaa työpöydälle siistin ja tyylikkään ilmeen. Logitech MK Slim Combo hiiri ja näppäimistö valkoinen. Kuvaaminen Lisätiedot Kuvaaminen.

Logitech MK470 Slim Wireless, näppäimistö ja hiiri

Tarvitsetko apua? Muuta tila kuin tila pelkistetyksi, moderniksi ja hiirenhiljaiseksi langattomalla MK Slim -yhdistelmällä: se on ohuen ohut, pienikokoinen ja muoto edellä suunniteltu näppäimistön ja hiiren yhdistelmä, joka sopii täydellisesti tehokkaaseen työskentelyyn ahtaimmissakin tiloissa. Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Logitech MK käyttöohje logitech mx 470 sivua. Osta näppäimistön ja hiiren yhdistelmiä.

logitech mx 470

Kuulokkeet ja kovaääniset

Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Virran loppumisesta ei tarvitse huolehtia: Paristojen kesto voi vaihdella käyttöolosuhteiden ja tietokoneen mukaan. Näppäinasettelun koko Täysikokoinen numeronäppäimistöllä Pienempikokoinen numeronäppäimistöllä Pelkistetty asettelu. Käyttöohje Katso Logitech MK käyttöohjeet täältä ilmaiseksi. Tuotteen väri: Grafiitti.

karcher k5 96

Logitech Langaton Näppäimistö MX Keys Advanced Musta | Techinn

MK Slim -yhdistelmä erottuu joukosta yksinkertaisuudellaan. Sormenjälkien poistaminen on helpointa hieman kostealla puhdistusliinalla tai pehmeällä, nukkaamattomalla liinalla. Näppäimistön ja hiiren ohut profiili ja pelkistetty muotoilu ovat kuin logitech mx 470 siistin ja siron työpöydän kokoonpanon puolesta. Poista filtterit. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet.

Logitech Langaton Näppäimistö Ja Hiiri MK Slim Musta| Techinn

Sony WHXM4, kuulokkeet. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Onko käyttöohje Logitech MK saatavilla Suomalainen? Sormenjälkien poistaminen on helpointa hieman kostealla puhdistusliinalla tai pehmeällä, nukkaamattomalla liinalla. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Toimitusaika 10 päivää. Logitech K käyttöohje 2 sivua.