Logitech Pebble M350 Review

Logitech Wireless Hiiri on ohut, joten sen saa helposti mukaan laukkuun. Määrä: Ei yksittäismyyntiä. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Bluetooth yhteys syntyi melkein itsestään. Jopa 18 kuukauden paristojen kesto – Logitech Pebble M siirtyy automaattisesti virtaa säästävään lepotilaan, kun pidät tauon.

Logitech M350 Pebble Langaton hiiri Valkoinen

Hieman mietityttää, kuinka kauan hiiri kestää, koska ”paristoluukku” ei tunnu olevan hääppöisesti kiinni sen sijaitessa hiiren päällä. Minulla hiiri on toiminut mainiosti. Hiiri toimii jopa 10 metrin päästä katkoitta ja viiveettä ja siinä on hupputarkka, yli dpi:n erottelukyky! Plussaa myös hiljaisuudesta. Myös leveä, kuminen vierityspyörä liukuu äänettä. Langaton näppäimi

logitech pebble m350 review

4 tuotearvostelua

Minun Telia. Tykkään hiiren koosta ja siitä, että hiiri on ns. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Ihanan hiljainen!! Pelkistetty design

jätesäkki tokmanni

Logitech M Pebble Langaton hiiri Valkoinen

Oheislaitteet Hiiret Langattomat Tuote Arvostelut. Twiittaa Jaa Pinterest. Kirjoita oma arvostelu. Hiiri on ohut, joten sen saa helposti mukaan laukkuun. Lähetettävissä: Heti 5 kpl. En tajunnut, että hiiri on paksuudeltaan korkeudeltaan ehkä noin puolet normaalista, ja sormet tunutvat rasittuvan, kun ne joutuvat olemaan melko suorassa.

Logitech Pebble M hiiri Langaton RF + Bluetooth | Hiiret

Kirjoita arvostelu ensimmäisenä! Ota kantaa tällä ohuella hiirellä, jonka voi kätevästi napata mukaan kahvilaan tai kirjastoon Huipputarkka optinen sensori Langaton Universal Serial Bus-vastaanotin tai Bluetooth Pieni ja kevyt Paristojen kesto jopa 18 kk 29 , Voit käyttää hiiren yhdistämiseen suoraa Bluetooth-yhteyttä tai 2,4 GHz:n Universal Serial Bus-vastaanotinta, joka sijaitsee hiiren magneettikuoressa. Jopa 18 kuukauden paristojen kesto – Logitech Pebble M siirtyy automaattisesti virtaa säästävään lepotilaan, kun pidät tauon. Hiiri yhdistyi koneeseen automaattisesti. Ainoa miinus paristokäyttöisyydestä akun sijaan.