Logitech Unifying Hinta

Pikkuruinen Logitech unifying hinta Unifying -vastaanotin pysyy kiinni kannettavassasi. Se on hyvälaatuinen oheislaite, jonka toimituksen kesto verkkokaupasta tilattuna päivää. Tilini Oma tili Kirjaudu sisään Rekisteröidy. Put a carry-around mouse in your briefcase. Näin pysyt koko ajan tilanteen tasalla. Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Logitech USB Unifying Receiver Universal Serial Bus-vastaanotin

Logitech Kn kutsuminen vain bluetooth-näppäimistöksi tuntuu lähes vääryydeltä. Näytöt Projektorit Tarvikkeet TV. Siirry tuotesivulle. Yleensä hiiren on tuettava Unifying -tekniikkaa. Postipaketti Arvioitu toimitusaika: Lähde: logitech.

logitech unifying hinta

Tuotteen ominaisuudet

Virallisesti Logitechin mukaan Linux ei saa tukea Unifying-teknologialle. Arvioitu saapumisaika 1. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Mitkä Logitechin näppäimistöt yhdistävät? Voitko käyttää yhtä Logitech Unifying -vastaanotinta Bluetoothille? Source: Icecat. Jatka lukemista.

lenovo g50 amd

Logitech Vastaanotin ( USB Unifying ) Musta | Techinn

Tuote on lisätty toivelistalle. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Toivelista luotu. Pidä sitä mukana kotelossa siltä varalta, että sinun on vaihdettava langattoman Logi Bolt -laitteen mukana tullut vastaanotin. Logitech K langaton näppäimistö. Lataa Logitech Options siirtymällä osoitteeseen logitech.

Logi Bolt -USB-vastaanotin käyttöön usean tietokoneen/laitteen kanssa

Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita. Teknisesti tekniikat eivät kuitenkaan eroa toisistaan. Näitä ostetaan nyt:. Autopuhelimet Matkapuhelintarvikkeet Tablet iPhone OS. Logitechin® Unifying-vastaanotin on niin pienikokoinen, että sen voi jättää kannettavaan tietokoneeseen. Web: World Wide Web.