Logitech Webcam C930e

Hobby Hall. Kasvojen seuranta : Ei. Logitech Ce Webcam musta. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Näytä kaikki Logitech tuotteet. Thu Mar 24 CET

Logitech C930E HD, web-kamera

Sat Mar 19 CET Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Kuvataajuus : 30 fps. Lelut ja pelit.

logitech webcam c930e

Kuulokkeet ja kovaääniset

Käyttöopas : Kyllä. Toimitusaika päivää. Se yhdistyy tietokoneeseen pelkän USB-yhteyden avulla, ja taittuvan rakenteen ansiosta voit kuljettaa sitä mukanasi. Laite on varustettu Full HD -resoluut Thu Mar 24 CET

asus vivobook white

Logitech Ce Business Webcam, halvin hinta 84€

Verkkokamera, väri, xaudio, Universal Serial Bus 2. Käyttöehdot Palaute. Bluetooth -kuulokemikrofoni, jonka avulla työskentelet missä vain — siinä logitech webcam c930e poikkeuksellinen äänenlaatu, mikrofonin mykistys varresta kääntämällä ja langaton Qi-latausominaisuus. Vääristymättömän laajakuvan ja monipuolisen digitaalizoomauksen ansiosta Ce:llä on helppo esitellä tietoja valkotaululla ja fyysisiä esineitä kamerassa. Informaatioteknologia 1. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Aravalainat.

Logitech CE HD web-kamera, hinta 89 €

Toivelista luotu. Kameran tarkkuus megapikseleinä: 3. Automaattinen valaistuksen korjaaminen. Hintakehitys Korkein hinta. Täytä lomake, niin Logitechin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.