Lokerikko Hylly Seinälle

Lisätiedot Taustalevy puuttuu. Vain myymälästä. Hyvässä kunnossa. Ysinkertainen hyllylevy kannattimilla luo ilmavan kokonaisuuden seinälle. LACK Seinähylly, x26 cm. Lipastot ja laatikostot.

Seinä hylly

Näytä Kategoria Kaikki kategoriat Koti ja asuminen Muut Vapaa-aika ja Harrasteet Asunnot ja tontit Ajoneuvot ja tarvikkeet Elektroniikka Hyllyt seinälle. Rusthollarinkatu 6 Espoo Priima kuntoinen. Hyvässä kunnossa.

lokerikko hylly seinälle

Tuoteryhmät

Oulun keskustassa tai rahtaus omien menojen mukana. L 80, S 39, K Kirjahylly Jane. Painomitat:Leveys 60cmkorkeus cmsyvyys 17cm Tori Kaapin ovien taakse saa piiloon ne ei niin kauniit asiat, kuten mapit ja ohjekirjat.

levis 101 jeans

Seinähyllyt |

Seinähyllyt myös tuovat paljon säilytystilaa käyttämällä hyödyksi tilaa meidän kaikkien ympärillä. Vain myymälästä. Tarvitsit sitten isoa tai pientä hyllyä, löydät ne valikoimastamme muutamalla kilkkauksella. Siisti ja hyväkuntoinen. Koko 50×

Seinähyllyt – Säilytystilaa vaivattomasti ja edullisesti – IKEA

Hyödynnämme kolmentyyppisiä evästeitä, joiden käyttöä voit muuttaa asetuksissa. Materiaali: Metalli. Hyllystö kerää kauneimmat aarteet Pitkään aikaan kirjahyllyt eivät OLE olleet se kodin trendikkäin huonekalu, mutta ajat ovat muuttumassa. Hylly Beaminster. Lataa lisää