Lounas Rosso

Avaa pohjakartta. Lyhin Esteetön. Lounasaika: Tarjoiltu lounas sisältää salaattipöydän, kahvin ja teen. Katso keskuksen aukiolot. Kävijöille Lounaat. Sähköpostiosoitteesi Sähköpostiosoite ei kelpaa. Tänään Torstai Perjantai Lounasaika:

Rosso IsoKristiina – intohimona yhdessäolo ja aina niin hyvä pizza

Poista Huone. Myyjien yhteystiedot. Ei ruokalistaa saatavilla. Savonkatu 17, Kuopio. Palvelu on vain jäsenille. Tänään Torstai Perjantai Lounasaika: Tarjoiltu lounas sisältää salaattipöydän, kahvin ja teen. Meidän Rossossa nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen lounas rosso maankuuluista pizzoista.

lounas rosso

Lounas vko 24, 13.6. – 19.6.

Ajankohtaista Uutinen. Liity nyt! Porsaan ulkofileepihvi, italialainen maustevoi, raikas salaatti ja ranskalaisia perunoita. Meillä IsoKristiinassa arkisin on tarjolla myös vaihtuva, pöytiintarjoiltu Rosson lounas. Valitse sitten lähin liike lähtöpisteeksesi ja napsauta Näytä reitti -painiketta. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

kuumemittarin käyttöohje

Lounas Rosso Kuopio, Kuopio

Katso keskuksen aukiolot. Prinsessasalaattia, cantaloupemelonia, pisaratomaattia, vihreitä oliiveja, marinoitua punasipulia, vadelmavinegrettea ja paahdettuja siemeniä. Hae Sijainti. Missä Rosso, siellä Italia! Avaa ruokalista Portable Document Format Varaa pöytä. Kiitos palautteestasi! Ongelma koskee Elisan sähköposteja kuten kolumbus.

Rosso – Iso Omena, Espoo

Etukortit Varauskoodit. Lähimmät lounasravintolat löydät tämän sivun alaosasta. Liity nyt! Types: jpg, jpeg, png, heic, heif, wbmp, webp, wmf. Liikkeet avoinna arkisin vähintään Katso aukioloajat Lataa sovellus Tilaa uutiskirje.