Lumea Prestige 954

Lumea Prestigen käyttäminen ennen auringonottoa ja sen jälkeen Ruskettuminen auringonvalossa tai keinovalossa Ihon tarkoituksellinen altistaminen auringon- tai keinovalolle rusketustarkoituksessa vaikuttaa ihon herkkyyteen ja väriin. Saat tuotetuen helposti käyttöösi. Akkujen lataaminen täyteen lumea prestige 954 jopa 1 tunnin ja 40 minuuttia. Hide quick links: Permanently Temporary Cancel. Valitse jokin seuraavista: Valitse jokin seuraavista tuotteista:. Aseta lisäosa napsauttamalla se kiinni valoikkunaan.

Philips Lumea IPL Prestige BRI954

Laitetta voi käyttää myös verkkovirtaan kytkettynä. Vaikuttava näkyvä valo tulee vain valoikkunasta. Huomautus: Valon väläyttäminen samalla alueella kahdesti ei paranna hoidon tehoa, mutta kasvattaa ihoreaktioiden riskiä. Vartalolisäosa Vartalolisäosan suuri valoikkuna ja kaareva rakenne mahdollistavat kaulan alla olevien alueiden tehokkaan käsittelyn. Lataaminen Lataa akut täyteen ennen laitteen ensimmäistä käyttökertaa tai akkujen ollessa tyhjiä. Hoidon tulos ei OLE tyydyttävä. Jotta kaikki ihokarvat tulevat lumea prestige 954 käsitellyiksi, on kuitenkin tärkeää jatkaa hoitoja suositellun hoitoaikataulun mukaisesti.

lumea prestige 954

Kysymykset & vastaukset

Välähdysten on oltava tarpeeksi lähekkäin, ja välähdysten on oltava jonkin verran limittäin. Sivu: 15 Kainalolisäosan kaareva struktuuri mahdollistaa hankalalla alueella olevien kainalokarvojen käsittelyn. Laite on valmis uuteen väläytykseen 2 sekunnin kuluessa edellisestä väläytyksestä. Oranssi merkkivalo tarkoittaa, että akku on lähes tyhjä. Laitetta voi käyttää myös verkkovirtaan kytkettynä. Et Object Linking and Embedding poistanut käsiteltävän alueen ihokarvoja kunnolla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin.

hafa seinä wc

Lumea Prestige Sovitin CP/01 | Philips

Here, we only show product images of sponsoring brands that joined Open Icecat as product images can be subject to copyrights. Edellinen sivu Seuraava sivu. Huomautus: Ajoittaista ja epäsuoraa auringonvaloa ei katsota rusketuksen hankkimiseksi. Tällöin laite kytkeytyy lumea prestige 954 pois käytöstä. Download images pack.

Philips Lumea Prestige BRI käyttöohje (Suomalainen – sivut)

Product 3D 0. Lumea Prestige mahdollistaa koko kehon hoidon jopa neljän eri lisäosan avulla. Tällöin laite kytkeytyy automaattisesti pois käytöstä. Ihotesti Kun käytät Lumea Prestigeä ensimmäisen kerran tai pian auringonoton jälkeen, tee ihotesti kaikille hoidettaville alueille. Jos haluat määrittää valotehoasetuksen manuaalisesti, katso alla olevaa taulukkoa. Jos se havaitsee, että iho on sävyltään liian tumma hoidettavaksi Lumealla, käyttövalmiuden merkkivalo alkaa vilkkua oranssina, ja laite kytkeytyy automaattisesti pois käytöstä ihoreaktioiden estämiseksi.