Lumilaudan Koon Valinta

Camberin kurvi jättää loivasti ilmaa laudan ja lumen väliin, sen keskiosassa. Pituuden lisäksi laskuominaisuuksiin vaikutetaan leveydellä, sivuleikkauksella, jalkavuudella ja materiaalivalinnoilla. Se antaa hieman enemmän vapauksia karvaukseen. Aikuisten lumilautojen kokotaulukko. Tällöin laudan keula nousee kellumaan puuterin päälle. Aloittelijan lauta? Liian pieni lauta on epävakaa ja liian pitkä lauta lumilaudan koon valinta turhan vaikea hallita.

Lumilaudan pituus

Ripperin ja Spiritin leveys ja jäykkyys lisääntyvät pituuden myötä, joten laudat ovat aina kaikin puolin laskijansa kokoisia. Lumilaudan koon valinta on erikseen puuterilauta, jolla lasken syvällä lumella. Ja sitten asiaan! Laudat on mukautettu maastoon, jossa niitä on tarkoitus käyttää. Jos se on sama tai suurempi kuin lumilaudan leveys, tulisi sinun kokeilla leveämpää versiota.

lumilaudan koon valinta

Ota yhteyttä

Ripperin ja Spiritin ohennetulla kannella hallitaan laudan jäykkyyttä ja samalla laudan laskettavuutta. All-mountain -lauta Jos haluat pystyä tekemään kaikkea yhdellä laudalla, valitse laudan pituus kokoluokan keskeltä. Liian pieni lauta on epävakaa ja liian pitkä lauta on turhan vaikea hallita. Nitron lumilaudoissa Future Team nuorten Team ja nätimmillä grafiikoilla vastaava Arial nuorten Fate kurovat kiinni hyppäystä lasten laudoista aikuisten lautoihin. Alla oleminen taulukko on ohjeistus aloittelijoiden lumilautojen pituuteen:. Laskettelusuksien valintaan liittyy paljon läpi käytäviä asioita, alle on koottu kaikki tarvittava tieto. Laudan takaosa.

da vinci ludovico sforza

Ohjeita lumilaudan valintaan – Lakeus Sport

Jos haluat hyppiä suuremmista hyppyreistä tai laskea halfpipea, kannattaa valita pidempi lauta, joka tuo lisää vakautta. Lumilaudan koon valinta oleminen taulukko on ohjeistus all-mountain-lumilautojen pituuteen:. Oli Product Content Luku 5 Minkä pituinen lumilauta on oikea minulle? Pysy ajan tasalla ja varmista, että saat ensimmäisenä tietää eksklusiivisista tarjouksista ja tuoreimmista Blue Tomato -uutisista. Sitten on erikseen puuterilauta, jolla lasken syvällä lumella. Camber viittaa laudan muotoon ja sen kosketuspintoihin lumella, kun et OLE laudan päällä.

Eero Ettalan vinkit lumilaudan ostamiseen

Tällä hetkellä markkinoilla on kahdenlaisia siteiden kiinnitysjärjestelmiä: perinteinen ja channel -järjestelmä. Muutama muu asia, jotka kannattaa pitää mielessä taitojesi kehittyessä sillä kehittyessäsi tarvitset edistyneempiä varusteita. Tapered: Takaa maksimaalisen kelluvuuden puuterissa Tapered-laudan ominaisuus on se, että lauta ohenee laudan takaosaa kohden ja täten tuo esiin laudan kartiomaisen muodon. Oikean lumilautakoon valinnassa on tärkeämpää katsoa ennemmin kehosi painoa kuin pituuttasi. Laudan keskiosa on tasainen ja sivuissa on rocker-jalkavuus.