Maat Kartalla

Pohjois-Amerikka: Fyysinen kartta. Luo tili. Sen jälkeen, kun EU syntyi, EU:hun kuuluvien maiden välillä ei enää Object Linking and Embedding ollut sotia. Ne tekevät yhteistyötä EU:n hyväksi seuraavalla tavalla:. Thunder Bay.

Euroopan kartta

Uudet ja suositut de en es fi fr it nl pl pt. Näin kaikki ihmiset saavat EU:ssa tärkeää tietoa omalla kielellään, jota heidän on helpointa ymmärtää. Tai belgialainen opiskelija voi opiskella kreikkalaisessa yliopistossa. EU:n ansiosta Euroopan maat maat kartalla yhteistyötä sovussa. Ranska: Alueiden liput.

maat kartalla

Selkokielinen teksti

Tai belgialainen opiskelija voi opiskella kreikkalaisessa yliopistossa. Vai onko kokemuksesi karttunut kirjaimellisesti matkan varrella? São Tomé-Príncipe. EU uskoo näihin arvoihin. Kongon tasavalta. Costa Rica.

maapähkinä proteiini

Maailmankartta –

Maailma: Valtameret, meret ja järvet. Espanja: Kanarian saaret. Punta Cana. Espanja: Itsehallintoalueiden pääkaupungit. Latvia: Kaupungit.

Selkokielinen teksti

Tunnistatko maailman maat, joiden nimistä on poistettu kirjaimia? Espanja: Itsehallintoalueiden pääkaupungit. Nizni Novgorod. Etelä-Amerikka: Fyysinen kartta. Saksa: Osavaltioiden pääkaupungit.