Mac Book Mini M1

Päivän tarjoukset. Pidä yhteyttä, jaa ja mac book mini m1 aivan uusin tavoin FaceTimella ja Viesteillä. Tehokkaita päivityksiä apeille. Siksi Mac mini M1, ei välttämättä OLE enää kaikkein houkuttelevin vaihtoehto tällekään ryhmälle. Neljä tehok­kuus­ydin­tä tuottavat erinomaisen suoritus­kyvyn jokapäiväisiin tehtäviin, mutta käyttävät vain kymmenesosan virtaa. Silti Mac mini M1, on kaikin puolin vakuuttava pakkaaminen, joka loihtii Applen viimeisimmistä komponenteista ja ohjelmistosta jotain kaunista. Cinebench Rn moniydintestissä M1-siru saavutti erinomaiset 7 pistettä, joka tekee siitä paremman kuin ytiminen Intel Xeon X

Vertaile Mac-malleja

Salamannopea M1-siru takaa suorituskyvyn niin pelatessa, työskennellessä kuin surffatessakin Kahdeksanytiminen näytönohjain mac book mini m1, että käyttö on sulavaa ja soljuvaa Laajat liitännät ja erittäin kompakti koko Väri: Hopea. Kokeilimme muutamia natiivisovelluksia sekä Rosetta 2 -työkalun avulla suoritettavia vanhempia ohjelmia ilman ongelmia, eikä jälkimmäisten osalta pysty edes sanomaan, etteivät ne pyöri natiivisti. M1-siru, ytiminen Neural Engine ja koko joukko koneoppimistekno­logioita tekevät Mac ministä kone­oppimisen voimanpesän. Koneoppimiseen optimoitu Koko M1-siru on suunniteltu koneoppimista silmällä pitäen. Äänitä, miksaa ja masteroi ammattitason musiikkia Logic Prolla. Jopa 6 kertaa nopeammat grafiikat. Ne pitävät järjestelmäsi ja tietosi visusti turvassa.

mac book mini m1

Pika-arvio

Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Lainat. Vähäisen viiveen ja suuren kaistanleveyden ansiosta apit voivat jakaa dataa tehokkaasti prosessorin, näytön­ohjaimen ja Neural Enginen kesken. Ja edistyksellisin Neural Engine mahdollistaa jopa 15 kertaa nopeamman kone­oppimisen. Osta yritykselle. M1:n ansiosta Mac mini on hämmästyttävän nopea ja tehokas.

a320m prime

Arvostelussa Apple Mac mini (M1, ) | TechRadar

Vähäisen viiveen ja suuren kaistanleveyden ansiosta apit voivat jakaa dataa tehokkaasti prosessorin, näytön­ohjaimen ja Neural Enginen kesken. Applen M1-siru vie kyvykkäimmäin ja monipuolisimman pöytäkoneemme uusiin ulottuvuuksiin. Koneoppiminen automatisoi ja nopeuttaa merkittävästi esimerkiksi videoanalyysia, puheentunnistusta ja kuvaprosessointia. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Applen väitteiden mukaan Mac mini pystyisi prosessoimaan tehtäviä jopa kolme kertaa nopeammin kuin aiempi malli.

Apple Mac Mini MGNR3KS/A (Apple M1 8 GB GB SSD Mac OS) keskusyksikkö, hinta €

Äänitä, miksaa ja masteroi ammattitason musiikkia Logic Prolla. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Tällöin dataa voidaan siirtää suorittimen ja näytönohjaimen välillä ilman perinteistä päällekkäisyyttä. Jopa 3 kertaa parempi prosessorin suorituskyky. Suorituskyvyn osalta kompaktissa työkoneessa riittää siis puhtia. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea.