Mac Mini M1 2020

Huolto ja tuki Yhden vuoden takuu ja kolmen kuukauden puhelintuki. Tällöin dataa voidaan siirtää suorittimen ja näytönohjaimen välillä ilman perinteistä päällekkäisyyttä. Käytössäsi on siis kaikkien aiko­jen suurin valikoima Mac-appeja. Pidätämme oikeuden tarkistaa tuotteiden hintoja, mikäli ne ovat olennaisesti muuttuneet. Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. Koko M1-siru on suunniteltu koneoppimista silmällä pitäen. Lue tarkat maksutapojen kuvaukset ja maksuehdot täältä: Maksutavat ja -ehdot.

Arvostelussa Apple Mac mini (M1, 2020)

Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Elisa Fokus. Lakko, työsulku, vakava epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tästä on pitkälti kiittäminen uutta M1-sirua, joka lupaa parantaa edeltäjänsä suorituskykyä kolminkertaisesti prosessorin ja kuusinkertaisesti näytönohjaimen osalta. Tuotteilla on valmistajan tuotetakuu, jonka puitteissa virheellinen tuote mac mini m1 2020 tai vaihdetaan uuteen. Hyväksyn toimitus- palautus- ja peruutusehdot.

mac mini m1 2020

Pika-arvio

Nämä arviot ovat tukkurien ennusteita ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. IEEE Vanhat Intel-pohjaiset Mac minit tukivat lisäksi ulkoisia näytönohjaimia, joiden avulla koneeseen saa lisää laskentatehoa. Lisää ostoskoriin. Nämä eivät vielä sido sinua mihinkään eivätkä varaa tuotteita sinulle.

bosch aerotwin giulietta

Apple Mac mini M1 8-core CPU & 8-core GPU/8GB/GB SSD *muokattavissa* | Tector

Joten niin pitkään kuin tietokone vain toimii, se saa näyttää miltä tahansa. Yhteydenotot koskien virheellisiä toimituksia, peruutuksia, vaihtoja ja palautuksia: yhteydenottolomakekauppa tector. Tehdasmuokattavien kokoonpanojen toimitusajat voivat mac mini m1 2020 muutamasta viikosta jopa kuukausiin. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista. Ensinnäkään Mac minin tuntuma ja ulkoasu ei merkitse lopulta niin paljoa kuin Applen kannettavien, sillä pöytäkoneena se on tarkoitus sijaita jossain huomaamattomassa paikassa pöydän takana. M1-siru tuotiin samanaikaisesti Mac minin ohella yhtiön MacBook Prohon M1, ja MacBook Airiin M1,jotka muuttuivat kertaheitolla luokkansa parhaimmiksi kannettaviksi.

Apple Mac Mini GB M1 | Telia

Muissa tapauksissa asiakas vastaa palautetun tuotteen kaikista toimituskuluista. Haku: Hakumenettely. Tämän hämmästyttävän suorituskykyisen Macin avulla saavutat tavoitteesi helposti ja herätät vaikuttavat ideasi eloon. Muokattavissa Kyllä 2 Ei 3. Takaisin sivun alkuun.