Macbook 13 Retina 2013

Näin sanoo Gabrielle M. Latauskaapeli oli paketissa väärä. Kiilaa itsesi sisälle Tilaa tarjouskirjeemme ja OLE ensimmäinen, joka saa tietoa tarjouksista ja uusista ominaisuuksista. Myynnin syy on että ostin itselle malli läppärin. Alkaen 8,1 – 16 GB. Nouto Mellunmäestä. Tai lue tuotteiden ympäristöraportitkun haluat yksityiskohtaista tietoa Apple-tuotteiden ympäristövaikutuksista.

A1502 – Laturi Macbook Pro Retina 13″ 2,6 GHz intel core i5 -ME864LL/A – 2678 – Loppuvuodesta 2013

Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä. Macbook pro 13 Late Retina 8GB. Suomessa kuluttajilla on oikeus ilmaiseen korjaukseen, vaihtoon, hinnanalennukseen tai hyvitykseen myyjältä, mikäli tuotteet eivät Object Linking and Embedding sopimuksenmukaisia Suomen kauppalain mukaan. Siisti ja hyväkuntoinen kone, laturi uudehko. Akun kesto vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan.

macbook 13 retina 2013

3 other products in the same category:

Late mallinen ja käyttöönotettu. Olkonäky on tosi hyvä. Lisätiedot Myydään ensimmäiseltä omistajalta vähällä käytöllä ollut kannettava. Retina-näytöllä varustetun MacBook Pron kauppaan kuuluu 90 päivän ilmainen puhelintuki ja yhden vuoden rajoitettu takuu. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu! Kysy tuotteesta.

kappahl emma farkut

Akku Macbook Pro Retina 13 tuumalle

MacBook Air Retina 13,3 näyttö ja mid malli. Voit muuttaa asetuksiasi myöhemmin napsauttamalla minkä tahansa sivun alaosassa olevaa ”Cookies”. Valitse käytetty MacBook Pro valikoimastamme ja saat saman tuotteen huomattavasti edullisemmin kuin jos ostaisit saman tuotteen täysin uutena. Ensimmäinen kone meni rikki n. Kunto: Hyvä.

Hanki Applen käytetyt MacBook Prot edullisesti | Back Market

MacBook pro 13 Retina. Kuvassa vielä kaikki koneen speksit niin tänne ei varmaan mitään enempää tarvitse kertoa. Kuinka valita sinulle sopiva käytetty MacBook Pro erilaisten mallien joukosta? Lisätietoja Macin kierrättämisestä. Macbook Pro 13 Retina Late