Macbook 2020 Air

Pelkällä napautuksella saat aikaan vaikka mitä. Koroton ja kuluton Deoksiribonukleiinihappo Maksuaika. Käytössämme webkamera tuntui ihan hyvältä, mutta ei todellakaan miltään mullistavalta. Suorituskyky tuntuu päivittäisessä käytössä vastaavan miltei samaa, ja onnistuimme editoimaan koneella jopa 8K-videota Final Cut Pron avulla. Käytössäsi macbook 2020 air siis kaikkien aiko­jen suurin valikoima Mac-appeja.

MacBook Air

MacBook Air M1, saapui myyntiin Esimerkiksi ison 14 Gt tiedoston macbook 2020 air ulkoiselta SSD:ltä kesti alle minuutin. Kyseessä ei tietenkään OLE mikään halpa kannettava, mutta se ei tunnu silti liian kalliilta saatuihin hyötyihin nähden — varsinkin jos sitä vertaa vastaavan hintaisiin kilpailijoihin. M1-sirussa on maailman nopeimmat integroidut grafiikat. Koska kannettavassa ei OLE lainkaan tuuletinta estämässä konetta ylikuumentumasta, ainoa keino estää tätä on heikentää eri komponenttien suoritustasoa pienentääkseen lämpöjä.

macbook 2020 air

Apple MacBook Air 13,3″ M1 (2020)

Pystyimme lisäksi käyttämään muutamia sovelluksia samanaikaisesti ja siirtymään näiden välillä vaivattomasti, eikä kannettavalla tuntunut olevan ongelmia niiden ylläpitämisessä. Pyydä apua Siriltä, vaihda näppäimistön kieltä, vastaa osuvalla emojilla ja etsi dokument­teja Spotlightin avulla. M1-järjestelmäpiirin vuoksi uudessa mallissa on tehty merkittäviä uudistuksia sisuskaluihin, mutta pintapuolisesti juuri mikään ei Object Linking and Embedding muuttunut. Näytön lasi ulottuu rungon reunaan saakka, joten mikään ei häiritse upeaa näkymääsi. Suorituskykyyn saatavan parannuksen sekä uuden P3-väriavaruuden myötä MacBook Air M1, onkin erinomainen vaihtoehto videoeditoijille, jotka haluavat edukkaamman vaihtoehdon MacBook Prolle. Oli kyse miten vaativasta tehtävästä tahansa, MacBook Air tekee sen äänettömästi.

hp pagewide pro mfp 447dw

Apple MacBook Air GB M1 (Silver) | Telia

Joonas Pikkarainen on teknologia- ja pelitoimittaja, jolla on erityisen vahvat juuret juuret pelialan raportoinnista useissa eri kotimaisissa medioissa. Lue Lisää. Suorituskyvyn osalta kannettavassa ei Object Linking and Embedding kuitenkaan valitettavaa. M1-sirun kuva­prosessori auttaa sinua esiintymään aina eduksesi FaceTime-puheluissa ja videoneuvotteluissa. Vaikka uusi suoritin ei macbook 2020 air tee entisestä MacBook Airista välittömästi vanhentunutta tuotetta, uusi malli saattaa olla riittävän hyvä syy päivittää kannettava uuteen, jos aiempi tämän vuoden malli jätti kylmäksi. Minun Telia. M1-sirun 8-ytiminen prosessori on muutakin kuin jopa 3,5 kertaa nopeampi edelliseen macbook 2020 air verrattuna – se tasapainottaa suoritus­kyky-ytimiä tehokkuusytimillä, jotka hoitavat leikiten jokapäiväiset työt mutta käyttävät vain kymmenesosan virtaa.

Apple MacBook Air, halvin hinta €

Applea on syytetty aiemmin myös panostuksesta ulkonäköön suorituskyvyn sijaan, mutta MacBook Airin M1, kohdalla tilanne on oikeastaan päinvastoin. Pelasimme joitain iOS-pelejä MacBook Airilla, eikä niiden pyörimisessä ollut havaittavissa minkäänlaisia ongelmia, mikä tekee MacBookista myös kohtuullisen pelikoneen. Ääntä ei kuulu, sillä tuuletinta ei OLE. Suorituskyvyn osalta kannettavassa ei Object Linking and Embedding kuitenkaan valitettavaa. Monet Windows-vastineet tuntuvat liian epäluotettavilta, mutta Touch ID tunnistaa kirjautumisen käytännössä jokainen kerta, vaikka sormi ei osuisikaan täysin kohdalle. Teksti on terävää ja selkeää. Samaa sormenjälkeäsi käyttäen suojaat dokumentit sekä järjestelmäasetukset ja teet ostoksia verkossa.