Macbook Air I5 8 Gb

Katsotuimmat Läppärit alk. Leveä näyttö:. Löydä edullisimmat hinta. Adobe Microsoft Muut. Kiitos palautteestasi! Veikon Kone.

Apple Macbook Air 13 Z0YJ_1_FI_CTO (Core i5, 8 GB, 256 GB SSD, 13,3″, OS X), kannettava tietokone

Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Tuotetta ei tällä hetkellä saatavilla. Mukana tulevat repertoaarit:. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Integroitu muistiohjain, Intel Turbo Boost Technology 2.

macbook air i5 8 gb

Tuotekuvaus Apple MacBook Air 13´´ i5 1.6/8GB/128GB SSD Laptop

Tuettu enimmäismuisti RAM :. Ostoskori: 0,00 0 kpl. Tuotetta ei enää löydy tietokannastamme. Tyyppi: Matkapuhelin – Liitin 1: Thunderbolt – Liitin 2: 9-p. Katso myös kuntoluokituksemme. Koulutukset Asennukset. Näyttö: 13,3 tuuman lävistäjä LED-taustavalaistu kiiltävä laajakuvanäyttö, x tarkkuus.

lenovo thinkpad p14s amd

MacBook Air 13″ (early ) GHz i5 8GB/GB – Wiira – konsultointi ja palvelut

Tuotteet Kampanjat Palvelut ja huolto Yritysinfo Yhteystiedot. Toimitusaika 51 – 55 päivää. Continue Shopping. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe?

Apple MacBook Air ´´ i5 /8GB/GB SSD Laptop Hopeinen| Techinn

Dräger Alcotest , alkometri. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Apple MacBook Air 13 Early i5 1. Multi-touch -touchpadnäppäimistö, ympäröivän valon tunnistin. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Viimeksi katsomasi jalosteet. Tuotetiedot tarjoaa CNet sekä valmistajien ja maahantuojien tuotetietokannat.