Macbook Pro 15 2012 Retina

Battery cycle count: Saa tulla katsomaan Herttoniemeen. Lue meistä lisää. Kaupat kasvotusten Tampereella tai voin noutaa lähialueilta Käytämme myös evästeitä, joiden avulla voimme mitata liikennettä sekä näyttää räätälöityä sisältöä ja mainoksia. Pystyt lisäämään muistia, vaihtamaan ja lisäämään toisen kiintolevyn sekä akun voi vaihtaa itse. Katso lisätietoja Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidensa ja prosessiensa aiheuttamia ympäristövaikutuksia.

MacBook Pro Retina 2012 / Early 2013 (A1425 / A1398)

Usein kysytyt kysymykset. Prosessori 2. Macbook Pro 13 – Mid – e perjantaille. Ilmainen vakiotoimitus. Kone myydään puhtaalla asennuksella uusimpaan käyttöjärjestelmäversioon.

macbook pro 15 2012 retina

Suositut haut

Myytävänä ehkä viimmeinen Macbook Pro 15 -kannettava jota voi itse muokata oston jälkeen. Apple macbook pro retina 15 Myydään macbook retina pro 15 Apple macbook Pro 15 mid Macbook pro mid Myydään macbook pro retina. Battery cycle count: Saa tulla katsomaan Herttoniemeen. Lisätiedot Myydään tarpeettomaksi jäänyt macbook pois, mukaan laturi ja mahdollisesti alkuperäinen laatikko jos se vielä löytyyNouto Turusta. Uusi akku vuonna ostettu. Laite on erittäin hyvässä kunnossa ja akkukin kestää hyvin.

husqvarna rider 175 awd

SSD-rakennuslevyt MacBook Pro Retina / Early – Mac-Areena

Lisätiedot Myydään hyväkuntoinen Macbook Pro. Lisätiedot Myydään tarpeettomaksi jäänyt macbook pois, mukaan laturi ja mahdollisesti alkuperäinen laatikko jos se vielä löytyyNouto Turusta. Macbook pro retina. Usein kysytyt kysymykset. Myös imac voi tarjota laita hinnan ja kuvan kanssa kiitos. Ilmainen toimitus kaikille tuotteille! Laite on erittäin hyvässä kunnossa ja akkukin kestää hyvin.

Ilmoitusta ei löytynyt

DVD-asema jonka tilalle voidaan laittaa toinen kovalevy adapterilla. Lisätiedot Myydään tarpeettomaksi jäänyt macbook pois, mukaan laturi ja mahdollisesti alkuperäinen laatikko jos se vielä löytyyNouto Turusta Tori Vastaavia tuotteita on aiemmin myyty näillä hinnoilla Rikkinäinen Macbook Pro 15 retina mid A Tästä syystä saat vähintään 12 kuukauden takuun ostamalla kunnostetun laitteen Back Marketilta. Käytämme myös evästeitä, joiden avulla voimme mitata liikennettä sekä näyttää räätälöityä sisältöä ja mainoksia.