Mah Samsung A71

Osassa nykypuhelimia yleistynyttä tukea HDR-kuvamateriaalille puhelimesta ei valitettavasti löydy. Sähköauton Lataus – Auton Latauskaapeli – Akkukauppa. Järjestelmäpiirinä toimii viime vuoden huuhtikuussa julkaistu Snapdragonjoka on varustettu kahdella suorituskykyisellä Kryo Gold -prosessoriytimellä ja kuudella vähempivirtaisella Kryo Silver -ytimellä. Kuvat ovat muuten varsin laadukkaita. Aika jännä, että muiden maiden A71 firmware versioihin on tullut jo uudempi turvapäivitys, Nordic versio vieläkin tammikuun turvapäivityksillä. Galaxy A71 -puhelimessa on mAh:n akku sekä virransäästötila, jonka mah samsung a71 akku kestää käytössä tavallistakin pidempään. Parhaimmat digitaaliset vakaimet saavat videokuvan hyvinkin vakaaksi, joskin optimaalinen tilanne olisi tietenkin optisen ja digitaalisen vakaimen yhdistelmä.

Testissä Samsung Galaxy A71

Minun Telia. Sormenjälkilukijaa ei kuvissa nähdä, sillä Samsung on integroinut sen molemmissa puhelimissa näyttöön. Lähestulkoon kaikki nykypäivän raskaammat mobiilipelit pyörivät puhelimella hyvillä kuvanlaatuasetuksilla sujuvasti ja esimerkiksi Call of Duty Mobile asetti kuvanlaatuasetukset suoraan high-tasolle ja peli pyöri kyseisillä asetuksilla mallikkaasti. Kaikki artikkelit Arvostelut. Samsung Galaxy A71 on erinomainen puhelin. Tämä on mah samsung a71 erittäin hyvä pelipuhelin.

mah samsung a71

Tekniset tiedot

Verrattuna työkäytössä minulla olevaan Honor een, tuntuu a71 käytössä hitaammalta ja heikommalta kaikessa muussa paitsi videokuvan vakaimessa. Iltsu M mies , 55—64v 9. Neloiskamera rakentuu 64 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Erityismaininnan ansaitsee ultralaajakulmakameraa hyödyntävä Super Steady -videotila, joka yllättää tällä kertaa vakaudellaan. Ihan kelpo luuri, ei niin iso ja kömpelö kuin mittojen perusteella arvioin, vaan mahtuu yhteenkin käteen. Vellu M mies , 45—54v

lenovo swift 3

Samsung Galaxy A71 | Telia

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Näyttö menee jatkuvasti itsekseen päälle mah samsung a71 kosketuksesta, mutta kun sitä yrittää oikeasti avata, saa sen kanssa temppuilla. Suuri plussa on pikalataus. Näytön kokoon verrattuna suhteellisen kapeiden ulkomittojen lisäksi puhelimen gramman paino on varsin hyvä suoritus kokoluokassa. Puhelinten oma digitaalinen käsittely auttaa nykyisin huomattavasti. Design on toimivaa ja laitteen käyttäminen jopa yhdellä kädellä on tämän seurauksena suhteellisen mukavaa suuresta koosta huolimatta.

Samsung Galaxy A ja Galaxy A71 -puhelimet saataville Suomessa – SuomiMobiili

Akussa on laadukkaat suojapiirit Akuissamme on laadukas ylijännite-, oikosulku- ja ylikuumenemissuoja. Lukija ei Object Linking and Embedding markkinoiden nopeimpia, mutta kokonaisuutena se ei anna sijaa merkittäville moitteille. Kiihtyvyysmittari, lähestymisanturi, gyrosensori, Hall-sensori, RGB-sensori, geomagneettinen anturi. Samsung Galaxy An 64 megapikselin pääkameralla kuvataan oletuksena 16 megapikselin tarkkuudella. Mukautettavan valikon auki nykäisemällä on helppo avata suosikkisovellukset ripeästi, mutta tarvittaessa valikon voi myös piilottaa. Ikävä kyllä puhelin ei Object Linking and Embedding IP-luokitellusti pöly- ja vesitiivis, mutta sen sijaan 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ilahduttanee monia.