Mäyräkoira Villasukat Ohje

Ohjeet ovat kirjallisia, eivätkä sisällä ruutupiirroksia. Tee sen jälkeen kavennukset joka krs:lla. Cute Slippers. Butterfly Stitches. Cable Knitting Patterns.

Kännykkäpussi: mäyräkoira

Baby Knitting Patterns. Sign up. Crochet Quilt. Vartalokappale: Virkkaa keltaisella 32 kjs, virkkaa sitten puolip. Neuleohje perustuu ohjeessa annettuun neuletiheyteen ja on tärkeää, että neulot ensin mallitilkun ohjeen mallineuleella ja tarkistat, että neuletiheys on sama kuin ohjeessa.

mäyräkoira villasukat ohje

Päävalikko

Baby Patterns. Tapestry Crochet Patterns. Koko koot Mäyräkoiralle Langanmenekki Novita 7 Veljestä Neliraita g 7 Veljestä ruskeaa , vihreää ja viininpunaista kutakin 50 g Puikot ja muut tarvikkeet Novita nro 3½ ja sukkapuikot nro 3½ tai käsialan mukaan Suunnittelija Minna Metsänen. Neuleita siniseltä sohvalta Puikko, koukku ja ompelukone. Villapaita syntyi nopeasti, mutta mittoja sen tekemisessä kyllä täytyi koirasta ottaa. Tällä tasolla ohjeistot voivat sisältää yksinkertaista kirjoneuletta, palmikoita ja pitsineuletta.

huawei band 4 pro kokemuksia

22 Mäyräkoirat ideas | mäyräkoira, kuviot, koira

Neulominen voi tapahtua joko tasossa tai pyörönä. Häntä: Virkkaa punaisella langalla 7 kjs. Lace Slip. Lisatieto neulemallista. Diy Crafts. Needlepoint Stitches. Scarf Patterns.

Mäyräkoira ideas | mäyräkoira, käsityö, neulontaohje

Toivottavasti onnistun selvittämään, missä on vika. Returns Items returned within 14 days of their original shipment date in same as new condition will be eligible for a full refund or store credit. Google Sites. Pätkälankoja ja hukkapaloja. Mikäli erikoistekniikoita esiintyy, ne on selostettu yksityiskohtaisesti, joko sanallisesti tai esimerkiksi videoiden avulla. Alpha Patterns.